Groene asperges, vinaigrette van bloedsinaasappelen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Vinaigrette : meng in een kom de balsamicoazijn, de schil en het sap van de sinaasappel, de mosterd en de look. Voeg zout en peper toe. Giet er voorzichtig de olijfolie extra vierge bij terwijl u mengt. Voeg de bieslook toe. Zet in de koelkast.
  • 3 Smeer de asperges in met de olijfolie. Laat ze 10 min. bakken.
  • 4 Verdeel de asperges over de borden. Overgiet ze met de vinaigrette. Versier met de takjes bieslook en de sneetjes sinaasappel. Dien de rest van de vinaigrette apart op.

Groene asperges, vinaigrette van bloedsinaasappelen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ijsparfait Met Bloedsinaasappelen En Mangocoulis
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sorbet van bloedsinaasappelen en campari
0 min
Bekijk recept
Sinaasappeltaart
30-60 min -
Bekijk recept
Oostenrijkse sinaasappeltaart
0 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept