Zoek
Groenteterrine met koriander
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 cl droge witte wijn
150 g gekookte erwtjes
200 g gekookte groene asperges
5 blaadjes gelatine (2 g per blaadje)
2 jonge, gekookte worteltjes in schijfjes
80 cl kippenbouillon
200 g kleine, gekookte bloemkoolroosjes
200 g kleine, gekookte broccoliroosjes
1 koffielepel korianderkorrels
olie voor de schotel
sap van 2 citroen
3 eetlepels verse koriander
zout, peper van de molen
Bereiding
1
Laat de gelatine 10 min. weken in koud water.
2
Breng de bouillon aan de kook met de korianderbolletjes, de wijn, het citroensap, zout en peper. Laat 5 min. doorkoken.
3
Zeef en voeg de verse koriander toe en vervolgens ook de met de hand uitgeknepen gelatine.
4
Laat wat afkoelen.
5
Bestrijk een glazen terrine met olie.
6
Giet er 2 cm gelei in en laat 5 min. opstijven in de diepvriezer.
7
Verdeel er vervolgens de groenten in regelmatige laagjes op. Overgiet opnieuw met de gelei.
8
Overgiet opnieuw met de gelei.
9
Laat 6 u. opstijven in de koelkast. 1
0
Snijd in dikke schijven om op te dienen.
Groenteterrine met koriander is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteterrine
30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Groenteterrine
Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane groenteterrine met kruiden
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane Groenteterrine Met Kruiden
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept