Granité van tomaten en meloen met gerookte zalm

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het tomatensap, de gember, het citroensap, de suiker, zout en peper.
  • 2 Giet de bereiding in een metalen bakje en laat 2 tot 3 uur stollen in de diepvriezer.
  • 3 Roer het mengsel regelmatig om met een vork: de granité moet smeuïg, compact en korrelig zijn.
  • 4 Snij de gerookte zalm in reepjes. Snij de meloen in vier, verwijder de pitten. Schil het vruchtvlees en snij het in fijne schijfjes.
  • 5 Verdeel de granité in individuele schaaltjes. Garneer ze met de reepjes gerookte zalm en de schijfjes meloen. Bestrooi alles met gember en versier met basilicumblaadjes.

Granité van tomaten en meloen met gerookte zalm is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Granité van vodka met limoen
20 min Snack
Bekijk recept
Granita van rode vruchten met porto en rode wijn
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Oesters met Aziatische granité
Voorgerecht
Bekijk recept