Zoek
Panzanella met tomaat en basilicum op Toscaanse wijze
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels balsamicoazijn Delhaize
4 grote tomaten
2 teentjes knoflook
4 eetlepels olijfolie
2 rode uien
12 blaadjes verse basilicum
zout, zwarte peper van de molen
4 sneetjes zuurdesembrood
Bereiding
1
Pel en snij de uien in heel fijne schijfjes. Knip de basilicumblaadjes fijn.
2
Verwijder de korst van de sneden brood. Snij het broodkruim in grote stukken.
3
Dompel de tomaten onder in kokend water, pel ze en snij ze in twee. Verwijder de pitten en het sap.
4
Snij het vlees in grote stukken en doe ze in een slakom met de geperste look, de uien, het brood, de basilicum, de azijn, de olie, peper en zout.
5
Meng de ingrediënten voorzichtig. Dek de kom af en laat het gerecht 30 minuten marineren in de koelkast. Dien het ijsgekoeld op.
Panzanella met tomaat en basilicum op Toscaanse wijze is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella met mosselen
50 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept