Zoek
Parmahapjes met vijgen en mascarpone
4
10 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 flinterdunne sneetjes Parmaham
12 koffielepels mascarpone
4 eetlepels olijfolie
8 blaadjes verse munt
4 verse vijgen
4 eetlepels wijnazijn
Bereiding
1
Maak een vinaigrette op grootmoeders wijze: Meng olijfolie met mosterd, wijnazijn, peper en zout.
2
Snij de vijgen in vier. Overgiet ze met vinaigrette en bestrooi met zout en peper.
3
Plooi de sneetjes Parmaham in de lengte in drie. Zet aan een uiteinde van elk sneetje een vijgpartje en schep er een koffielepel mascarpone over.
4
Rol de sneetjes op en leg de hamrolletjes op een schotel. Werk af met muntblaadjes en dien gekoeld op.
Parmahapjes met vijgen en mascarpone is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min
Nagerecht
Bekijk recept