Parmahapjes met vijgen en mascarpone

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een vinaigrette op grootmoeders wijze: Meng olijfolie met mosterd, wijnazijn, peper en zout.
  • 2 Snij de vijgen in vier. Overgiet ze met vinaigrette en bestrooi met zout en peper.
  • 3 Plooi de sneetjes Parmaham in de lengte in drie. Zet aan een uiteinde van elk sneetje een vijgpartje en schep er een koffielepel mascarpone over.
  • 4 Rol de sneetjes op en leg de hamrolletjes op een schotel. Werk af met muntblaadjes en dien gekoeld op.

Parmahapjes met vijgen en mascarpone is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept