Zoek
Stoofpotje met zuurkool en vis
8
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 dilletakjes
500 g filets van witte vis (roodbaars, enz.)
gemalen komijn (facultatief)
140 g gerookte zalm
8 eetlepels verse room
500 g voorgekookte zuurkool met witte wijn (in zakje)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Maak de zuurkool los met een vork en verdeel over 8 ministoofpotjes. Lepel 1 eetlepel room in elk potje, bestrooi eventueel met een snuifje komijn.
3
Versnij de visfilets in 24 grote blokjes en de gerookte zam in 24 rechthoeken. Wikkel elk visblokje in een stukje zalm. Verdeel over de stoofpotjes.
4
Werk af met een takje dille, sluit de potjes en laat 15 min. in de oven bakken.
5
Dien warm op.
Stoofpotje met zuurkool en vis is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept