1 Maak de pasta klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Houd warm.
2 Verhit in een pan met dikke bodem 1 eetlepel olijfolie. Bak daarin snel de look. Doe er gedurende 5 min, met een beetje water, de asperges en de jonge uitjes bij. Houd warm.
3 Verhit de rest van de olijfolie. Bak daarin gedurende 2 min. de kerstomaten. Houd warm.
4 Doe de groenten opnieuw in de pan. Doe de marjolein erbij en zet even op fel vuur. Voeg de garnalen toe. Doe er zout en peper op. Laat nog 2 min. koken. Zet opzij.
5 Warm de pasta nog even op.
6 Voeg de groenten en de garnalen toe aan de pasta. Meng.
7 Verdeel over diepe borden. Ga na of het voldoende gekruid is.
8 Bestrooi met gehakte basilicum en de parmezaan.
9 Overgiet met een scheutje extra vierge olijfolie. Versier met parmezaankrullen.
Spirelli met groene asperges, kerstomaten en tijgergarnalen is een recept van Delhaize