Zoek
Driehoekjes met noten, champignons en mozzarella
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 brikvellen
100 g champignons, in fijne stukjes gesneden
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels fijngehakte bladpeterselie
1 eetlepel gehakte bieslook
1 gehakte sjalot
150 g geraspte mozzarella
1 eetlepel noten (fijngehakt)
30 cl olijfolie
zout en peper
Bereiding
1
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een bakpan met dikke bodem.
2
Fruit daarin de sjalot.
3
Doe er zout en peper op.
4
Voeg de bieslook toe.
5
Laat 1 min. doorkoken totdat de sjalot glazig wordt.
6
Voeg de champignons, het citroensap en de peterselie toe.
7
Laat uitlekken indien nodig.
8
Giet dit mengsel in een kommetje.
9
Voeg er de mozzarella en de noten aan toe. 1
0
Snijd de brickcirkels in
2
1
1
Doe 1 eetlepel vulling in een hoek van het deeg en vouw tot een driehoek. 1
2
Herhaal deze bewerking voor de overige driehoeken. 1
3
Verwarm 1 tot 2 cm olie in een bakpan en bak daarin de driehoekjes gedurende 2 tot 3 min., totdat ze mooi goudbruin zijn. 1
4
Dien op met een kwartje citroen.
Driehoekjes met noten, champignons en mozzarella is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Pizza quattro gusti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Croque met 3 gruyères
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wontondriehoekjes
35 min
Snack
Bekijk recept