Duo van gevulde tomaten

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de tomaten en droog ze. Snij de hoed eraf en hol ze wat uit met behulp van een koffielepel. Bestrooi de binnenkant met zout en leg ze 30 min. omgekeerd op een rooster.
  • 2 Voor de vulling met ricotta : spoel de takjes bieslook, dep ze droog en hak ze fijn. Meng de ricotta met de bieslook, de olie, peper, zout en geperste look.
  • 3 Voor de vulling met geitenkaas: spoel de basilicumblaadjes, dep ze droog en hak ze fijn. Rooster de pijnboompitten lichtjes gedurende 30 sec. in een pan met antikleeflaag.
  • 4 Meng de geitenkaas met de basilicum, de olie, de pijnboompitten, zout, peper en geperste look. Als de rusttijd verstreken is, droogt u de binnenkant van de tomaten af met keukenpapier. Verdeel de vulling over de tomaten en zet het hoedje er weer op. Laat ze 1 u in de koelkast staan voor u ze goed gekoeld opdient.

Duo van gevulde tomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept