Zoek
Artisjoksalade met Sainte-Maure
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 potje artisjokbodems (natuur)
2 bûches Sainte-Maure (verse geitenkaas)
3 eetlepels notenolie
takjes kervel voor de versiering
2 eetlepels wijnazijn
zout
zwarte peper van de molen
Bereiding
1
Meng de olie, de azijn, het zout en de peper.
2
Laat de artisjokbodems uitlekken en snijd ze in kleine blokjes.
3
Snijd de Sainte-Maure in dunne schijfjes en leg ze in de vorm van een bloemkroon op gekoelde borden.
4
Vul het midden op met de artisjokblokjes, in kleine hoopjes.
5
Besprenkel het geheel met vinaigrette. Versier met kervel en dien op.
Artisjoksalade met Sainte-Maure is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Komijnkoekjes gevuld met geitenkaas
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Rumsteaks met geitenkaas en gedroogde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn
20 min
Snack
Bekijk recept
Gegratineerde geitenkaas met fijne groentjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hamstengels met artisjoksalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane artisjoksalade met gedroogde tomaten
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse artisjoksalade
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept