Artisjoknestjes Riviera

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de mozzarella in blokjes.
  • 2 Voeg de grofgesneden tomaten toe, de olijven, het in reepjes gesneden basilicum en 1 eetlepel olie van de tomaten. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Laat de artisjokbodems uitlekken, spoel en wrijf ze droog. Vul met de bereiding en verdeel over de borden.
  • 4 Giet olie, azijn, peper en zout in een kleine bokaal. Sluit de bokaal en schud goed.
  • 5 Meng 2 eetlepels van deze vinaigrette onder de notensla en versier er de borden mee.
  • 6 Dien onmiddellijk op met knapperig ciabattabrood. Serveer de resterende vinaigrette apart.

Artisjoknestjes Riviera is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen Riviera
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept