Eendenrolletjes met asperges

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het vel van de eendenfilets. Snijd het borstvlees in de lengte in fijne reepjes van 2-3 mm.
  • 2 Kruid het vlees met peper en zout en meng het met 2 eetlepels saké en 1 eetlepel maïzena.
  • 3 Rol elk reepje vlees rond een asperge. De maïzena zorgt ervoor dat alles goed aan elkaar kleeft.
  • 4 Verhit de olie in een wok of frituurpan (180°C) en bak de aspergerolletjes gedurende 1 min.
  • 5 Verwarm alle ingrediënten van de saus in een wok: de olie, de gember, de jonge uitjes, de rest van de saké, een snufje zout, suiker, de sojasaus de kippenbouillon en een koffielepel maïzena.
  • 6 Verdeel de aspergerolletjes over de borden en giet er telkens voorzichtig een beetje saus over

Eendenrolletjes met asperges is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

FEESTELIJKE EENDENROLLETJES
20 min
Bekijk recept