Salade van rivierkreeftjes met galiameloen, kerriesaus

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de seldertakjes schoon en snijd ze in fijne stukken. Snijd de meloen in twee. Verwijder de zaadjes.
  • 2 Haal met een speciale lepel bolletjes uit het vruchtvlees van de meloen. Zet opzij.
  • 3 Saus : meng de yoghurt met de mayonaise. Voeg daarbij de curry, de paprika en het gemberpoeder. Doe er zout en peper op. Voeg de koriander toe. Meng en zet opzij.
  • 4 Giet de helft van de saus in een slakom. Voeg daarbij de selder, de galiameloen en de rivierkreeftjes. Meng. Zet in de koelkast.
  • 5 Bekleed de bodem van de borden met blaadjes sla. Verdeel de rivierkreeftensalade over de blaadjes.
  • 6 Doe er de rest van de kerriesaus bij. Versier met kwartjes citroen en plukjes koriander. Dien op met knapperig stokbrood of een rijstsalade.

Salade van rivierkreeftjes met galiameloen, kerriesaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept