1 Maak de seldertakjes schoon en snijd ze in fijne stukken. Snijd de meloen in twee. Verwijder de zaadjes.
2 Haal met een speciale lepel bolletjes uit het vruchtvlees van de meloen. Zet opzij.
3 Saus : meng de yoghurt met de mayonaise. Voeg daarbij de curry, de paprika en het gemberpoeder. Doe er zout en peper op. Voeg de koriander toe. Meng en zet opzij.
4 Giet de helft van de saus in een slakom. Voeg daarbij de selder, de galiameloen en de rivierkreeftjes. Meng. Zet in de koelkast.
5 Bekleed de bodem van de borden met blaadjes sla. Verdeel de rivierkreeftensalade over de blaadjes.
6 Doe er de rest van de kerriesaus bij. Versier met kwartjes citroen en plukjes koriander. Dien op met knapperig stokbrood of een rijstsalade.
Salade van rivierkreeftjes met galiameloen, kerriesaus is een recept van Delhaize