Salade van kreeft met vijgen, appels en geroosterde hazelnoten

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de kop van de kreeften, halveer de kreeften en haal het vlees uit staarten en scharen
  • 2 Hak de nazelnoten grof.
  • 3 Snij de vijgen in 4 of 6 stukken en de appel in fijne schijfjes. Leg de appelschijfjes in een kom met citroensap en water (50/50).
  • 4 Giet de azijn in een kleine bokaal, voeg peper, zout en de 2 oliën toe. Sluit de bokaal en schud.
  • 5 Verdeel alle ingrediënten over de borden: uitgelekte appel, vijgen, sla en kreeft. Bestrooi met nootjes en besprenkel met vinaigrette.
  • 6 Dien fris op en serveer de resterende vinaigrette apart. Geef er licht geroosterd Exosud brood bij.

Salade van kreeft met vijgen, appels en geroosterde hazelnoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept