Zoek
Salade van witlof en veldsla
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels pijnboompitten
100 g Roquefort of blauwschimmelkaas
3 keer een handvol veldsla
4 blaadjes verse salie
4 mooie witlof
20 cl zure room
Bereiding
1
Maak de blaadjes veldsla schoon. Maak de witlofkroppen schoon en snij ze in dikke schijven. Verkruimel de roquefort.
2
Snij de blaadjes salie fijn. Meng zorgvuldig de verse room, de verkruimelde roquefort, de fijngesneden salie, zout en peper.
3
Bak de pijnboompitten 1 minuut goudbruin op laag vuur, in een pan met antikleeflaag. Verdeel de blaadjes veldsla over de borden.
4
Meng het witlof en de saus en verdeel de bereiding over de blaadjes veldsla. Versier met pijnboompitten en dien koel op met stokbrood.
Salade van witlof en veldsla is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept