Zoek
Salade van asperges en staartvis
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel frambozenazijn
1 bosje groene asperge
50 cl groentebouillon
1 zakje mesclun
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels pijnappelpitten
400 g staartvisfilets
zout en peper
Bereiding
1
Snij de staartvis in grote blokjes en stoom ze met de groentebouillon gedurende ongeveer 5 minuten.
2
Laat lauw worden. Schil de asperges en kook ze ongeveer 3 minuten in water. Ze moeten knapperig blijven.
3
Giet ze af en laat ze lauw worden. Bereid de vinaigrette met olie, azijn, peper en zout.
4
Rooster de pijnappelpitten in een bakpan zonder vetstof. Schik de mesclun op borden of op een dienschotel.
5
Voeg de vis bij de vinaigrette en meng voorzichtig. Schik vervolgens de vis op de salade; leg daarrond de asperges en bestrooi met pijnappelpitten.
Salade van asperges en staartvis is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Staartvis in papillot
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Staartvismoten met sinaasappel en zeevenkel
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische staartvis
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van staartvis met laurier en parmezaan
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept