Salade van granalen en appel

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ingrediënten voor de saus met 1 KL lauw water. Bak de plakken ham 3 min. zonder vetstof in een pan met antikleeflaag.
  • 2 Snij in reepjes. Maak de appel schoon en snij deze in fijne staafjes. Doe hetzelfde met de knolselder.
  • 3 Besprenkel met citroensap. Verdeel wat mesclun op gekoelde borden. Schik hierop de garnalen, de appel en de knolselder.
  • 4 Overgiet met een vleugje vinaigrette, bestrooi met wat peper van de molen en werk af met de parmaham en basilicumblaadjes.

Salade van granalen en appel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept