Salade met kip en mango

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer een marinade van de sojasaus, 3 eetlepels olie, de gembersiroop en 1 eetlepel azijn.
  • 2 Snij de kipfilets in vingerlange repen, laat ze 30-60 minuten marineren.
  • 3 Maak de mango schoon en snij het vruchtvlees in blokjes. Roer voor de sla een sausje met de rest van de olie.
  • 4 Deze voorbereidingen kunt u de dag tervoren doen. Vlak voor het serveren maakt u de bereiding in 5-10 minuutjes af.
  • 5 Haal de kipreepjes voor het bakken door het losgeklopte ei en de sesamzaadjes. Bak de kip in een koekenpan in de rest van de olie rondom bruin en gaar in 5 minuten.
  • 6 Druppel de rest van de sesamolie erover en kruid de kip met zout en peper. Schep het sausje door de sla en verdeel de sla over de borden.
  • 7 Verdeel de mangoblokjes en de warme kipreepjes over de bordjes en serveer direct.

Salade met kip en mango is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept