Salade van visfilets met limoen en avocado

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg in een rechthoekige schotel een laag visblokjes. Bedek de vis met de uiringen. Bestrooi met gehakt piment. Doe er zout en peper op. Doe zo verder tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Giet het citroensap erover. Zet ten minste 4 uur in de koelkast.
  • 2 Verwijder de uiringen en het piment. Giet het citroensap erover. Zet de visblokjes opzij in een slakom.
  • 3 De salsa met avocado: meng in een kom de blokjes avocado, de tomaat, het limoensap, de bieslook, het piment, de koriander, de notenolie, zout en peper. Zet in de koelkast.
  • 4 Doe in glazen schaaltjes een laag salsa van avocado. Leg daarop de blokjes vis. Versier met fijne takjes koriander.

Salade van visfilets met limoen en avocado is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept