Lou Cachat (kruidenkaas)

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In een aardewerken pot bekleed met de in olie gedrenkte laurierblaadjes leg je 3 laagjes verkruimelde geitenkaas, elk bestrooid met bonenkruid en grijze peper van de molen en daarna besprenkeld met 2 KL brandewijn en 1/2 EL olie.
  • 2 Druk aan en overgiet met de resterende brandewijn. Bedek en laat 3 dagen rusten op een koele plaats.
  • 3 Serveer op geroosterd boerenbrood.

Lou Cachat (kruidenkaas) is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Chocolade Bombe Lou
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
POTBROOD
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse Met Een Ster.
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
POTBROOD
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept