Lentesalade van kreeft en langoustines

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de kreeften 10 minuten in gezouten kokend water.
  • 2 Laat ze uitlekken en lauw worden en verwijder de schaal, alsook van de langoustines.
  • 3 Maak de artisjokbodems en de asperges afzonderlijk klaar in gezouten kokend water met citroensap en let erop dat ze zacht blijven. Laat ze uitlekken.
  • 4 Snij de artisjokbodems in grote stukken. Splijt de asperges in de lengte.
  • 5 Snij de kreeft in stukken. Verdeel ze met de kreeftenscharen en de langoustines over de borden.
  • 6 Schik er de groenten rond en bestrooi ze met basilicum.
  • 7 Klop de azijn op met het zout, de peper, de koriander en dan de olie.
  • 8 Besprenkel er de borden mee en serveer ze op kamertemperatuur.

Lentesalade van kreeft en langoustines is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Asperge-tagliatelle met langoustines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blini’s van zoete aardappelen met langoustines
Snack
Bekijk recept
Paella royal
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Langoustines Met Koriander Mayonnaise
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Lentesalade met bleekselderij en kaas
20 min-
Bekijk recept
Feestelijke lentesalade met gerookte kip
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentesalade van veldsla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept