Lauwe salade van peulen en kippenlevers

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de peulen schoon en kook ze 10 tot 15 min in gezouten kokend water: ze moeten een beetje vast blijven.
  • 2 Pel de sjalot en hak ze fijn. Klop de arachideolie, de notenolie, de wijnazijn, de gehakte sjalot, zout en peper.
  • 3 Braad de kippenlevers 5 min op fel vuur in de knisperende boter.
  • 4 Leg ze opzij en snij ze in fijne schijfjes. Blus de bakbodem met de wijnazijn.
  • 5 Giet de peulen, de vinaigrette en de schijfjes lever in een slakom.
  • 6 Roer lang genoeg door de bereiding en verdeel ze daarna over individuele borden. Dien lauw op.

Lauwe salade van peulen en kippenlevers is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Rondjes krokant brood met terrine van kippenlever met porto
Voorgerecht
Bekijk recept
Andijvie met appelen en kip
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept