Zoek
Vistartaar
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 koffielepels bieslook
4 eieren
400 g extra verse zalmfilets
50 g kappertjes
400 g leng
4 sjalotten
tabasco
2 tomaten
Bereiding
1
Snij de geschilde en ontpitte tomaten in blokjes. Hak de sjalotten fijn.
2
Snij de stukken zalm en leng in dikke repen. Hak de bieslook fijn.
3
Leg de visrepen lichtjes over mekaar in het midden van vooraf gekoelde individuele borden.
4
Plaats hierop een eierdooier (in zijn schaal) en schik de bieslook, de kappertjes, de tomatenblokjes en de gehakte sjalotten errond.
5
Maak van elke garnituur een klein hoopje. Dien de tartaar onmiddellijk op. Hou zout, peper en tabasco klaar.
Vistartaar is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Wraps met gerookte vistartaar
25 min
Snack
Bekijk recept
Tomaat met vistartaar
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met venkel
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met waterkerscoulis
50 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Wraps met gerookte vistartaar
25 min
Snack
Bekijk recept
Tomaat met vistartaar
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met venkel
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met waterkerscoulis
50 min
Voorgerecht
Bekijk recept