Vispaté parmentier

4
35 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de visfilets in een kookpot, bedek ze met gezouten koud water, breng aan de kook en zet dan aan de kant.
  • 2 Kook de aardappelen 20 tot 25 min. in gezouten kokend water. Schil ze en snij ze in blokjes
  • 3 Doe ze in een kom met de verkruimelde vis, de peterselie, de ui, de olie, de geklutste eieren, de parmezaankaas, de met 1 EL water aangelengde harissa en kruid met zout en peper.
  • 4 Meng alles voorzichtig onder elkaar en giet in een cakevorm met antiaanbaklaag. Strijk de bovenkant glad.
  • 5 Laat 30 min. kleuren in een hete oven op stand 5-6 (160° C). Laat afkoelen en dien op in plakjes.

Vispaté parmentier is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier deluxe met truffelolie en grana padano
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zelfgemaakte vispaté
165 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vispate Met Kwal
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vispate
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Franse Vispate Met Knoflookcreme
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept