Visterrines met salsa van komkommer en tomaat

2
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Plaats de vis in de keukenmachine met de room, de eieren en de dille. Kruid met peper en zout en draai tot een gladde mousse.
  • 3 Giet het mengsel in één-persoonsvorm (bij voorkeur siliconen) en zet ze in een ovenschaal die voor ¾ gevuld is met warm water. Zet 30 minuten in de oven. Controleer de gaarheid met een satéstokje. Neem de terrines uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
  • 4 Vermeng voor de salsa de blokjes komkommer met de tomaat, gehakte peterselie, bieslook en 1 eetlepel mayonaise. Kruid met peper en zout.
  • 5 Stort de terrines op de borden en serveer ze met de salsa.

Visterrines met salsa van komkommer en tomaat is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept