Zoetzure ragout van broccoli met ansjovis

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
  • 2 Schil de stengels en snij ze in blokjes.
  • 3 Stoom de broccoli 10 min.
  • 4 Laat de ansjovisfilets uitlekken.
  • 5 Bak ze in een grote braadpan 2 min. in de olie tot ze smelten.
  • 6 Voeg de azijn, honing en rozijnen toe.
  • 7 Kruid bij met peper en roer goed.
  • 8 Laat een minuutje sudderen.
  • 9 Voeg de broccoli toe, meng en dien heet op.

Zoetzure ragout van broccoli met ansjovis is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept