Zoek
Zeevruchtensalade met citroen
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels basilicum, fijngehakt
1 citroen
0,5 groene piment
2 takjes groene selder
4 eetlepels Italiaanse olijfolie van eerste persing
600 g Mengeling van diverse zeevruchten (inktvisringen, kokkels, mosselen, enz.)
100 g raketsla
1 rode ui
zout
zwarte peper van de molen
Bereiding
1
Maak het piment schoon en hak het fijn.
2
Schil de ui en snij hem in fijne rondjes; doe de ringen van elkaar.
3
Pers de citroen.
4
Bak de zeevruchten 2 minuten op een hevig vuur, in 2 eetlepels hete olijfolie.
5
Laat ze uitlekken en doe ze in een kom met de ui, het basilicum, het citroensap, het piment, zout en peper.
6
Roer het geheel om en laat het 30 minuten weken in de koelkast.
7
Maak de seldertakken schoon en snij ze in fijne rondjes.
8
Voeg ze samen met de rucola bij de inhoud van de kom en meng het geheel.
9
Verdeel de salade over koude borden en dien ze goed gekoeld op.
Zeevruchtensalade met citroen is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Schnitzel, citroen en courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla's met zeevruchtensalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade met sesamdressing
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met zeevruchtensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept