Fricassee van calamares en schelpdieren

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ansjovisfilets in tweeën en meng ze met de andere ingrediënten van de salade.
  • 2 Mix de ingrediënten voor de vinaigrette.
  • 3 Sauteer de calamares gedurende 5 min. op een matig vuur in de olie samen met de geperste knoflook, het citroensap, peper en zout.
  • 4 Voeg vervolgens de schelpdieren toe.
  • 5 Laat nog 3 min. op een hoog vuur staan. Giet af. Schik op borden met behulp van ringen.
  • 6 Bedek met een laagje brunoise en druk aan.
  • 7 Verwijder de ringen. Besprenkel met balsamicoazijn.
  • 8 Leg er wat salade naast en werk af met een sliert vinaigrette errond.

Fricassee van calamares en schelpdieren is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Gevulde vernisschelpen uit Suriname
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Jonas Cramby's green scallop taco (gebakken kammosselen)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartje met fricassee van kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen fricassee
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept