Kippenlapjes met notensla en gedroogde tomaten

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de olijfolie op in een pan met een gladde ondergrond. Sauteer langs beide kanten de kippenlapjes op een matig vuurtje gedurende 2 minuten. Voeg peper en zout toe.
  • 2 Voeg de wijn toe. Laat vervolgens de kippenlapjes nog telkens langs beide kanten gedurende één minuut bakken.
  • 3 Verdeel de lapjes op borden en giet er de jus over. Werk af met de notensla en de Parmesaanschilfers. Versier met de gedroogde tomaten.

Kippenlapjes met notensla en gedroogde tomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taboulé met gegrilde kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilets gevuld met geitenkaas en honing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip fajitas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kippenlapjes op z'n Koreaans
35 min
Bekijk recept