Zoek
Bergslaatje
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eetlepels arachide-olie
150 g beaufortkaas in blok
50 g gepelde noten
150 g gerookte spekblokjes Delhaize
1 ijsbergsla
1 krulsla
200 g oesterzwammen
2 eetlepels wijnazijn op oude wijze
Bereiding
1
Was en droog de sla.
2
Kuis de oesterzwammen.
3
Schik de blaadjes van de krulsa en de ijsbergsla samen met de noten in een slakom.
4
Snij het stuk beaufortkaas in dunne plakjes.
5
Fruit de oesterzwammen 3 min. in de helft van de olie op een hevig vuur en voeg ze toe aan de inhoud van de slakom.
6
Braad de spekblokjes aan in dezelfde pan in de rest van de olie tot ze goed knapperig zijn, en schep ze eveneens in de slakom.
7
Blus de jus met de azijn en giet hem over de salade.
8
Meng alles snel en dien onmiddellijk op.
Bergslaatje is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker