Zoek
Baby-artisjokken met paté
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
4
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
enkele blaadjes verse munt
200 g fijne leverpaté
3 eetlepels gehakte peterselie
1 eetlepel gehakte ui
8 gekookte baby-artisjokken
1 eetlepel kappertjes
4 eetlepels mosterdvinaigrette
1 koffielepel olijfolie
3 vleestomaten
zout, peper
Bereiding
1
Pluk de buitenste blaadjes af en verwijder het hooi uit de gekookte artisjokken.
2
Pel en ontpit de tomaten.
3
Plet er 2 fijn met de fijngehakte muntblaadjes, zout en peper.
4
Snij 1 tomaat in stukjes.
5
Vermeng de leverpaté met de ui, de peterselie, de kappertjes en de olijfolie tot een gladde pasta.
6
Vul de artisjokken met de leverpasta en de geplette tomaten.
7
Serveer op een spiegel lichte mosterdvinaigrette.
8
Garneer met tomaatstukjes en artisjokblaadjes.
Baby-artisjokken met paté is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Pate; Course Country Pate
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeienshake (baby 10-12 maanden)
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
In ham gewikkelde courgettestaafjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes
1u30 min
Bekijk recept