Bord met ganzenlever

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de schijfjes ganzenlever op vooraf gekoelde borden. Schik er mooi verdeeld kleine hoopjes gelei en konfijt rond.
  • 2 Rooster de sneetjes brood. Snij ze in driehoekjes. Meng het zout en de peper. Verdeel het over afzonderlijke potjes.
  • 3 Schik ze samen met het brood op de randen van de dessertborden en dien ze gekoeld op.

Bord met ganzenlever is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min Bijgerecht
Bekijk recept