Zoek
Bord met ganzenlever
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 plakjes eendenlever
fijn zout van de Camargue
4 plakjes gekookte eendenlever in doek
4 plakjes gekookte ganzenlever
1 potje gelei met rode wijn
1 potje gelei met witte wijn
1 potje portogelei
1 potje sjalottenkonfijt
1 potje uien- en sinaasappelen konfijt
1 potje uienkonfijt
1 potje uienkonfijt met frambozen
1 wit of bruin casinobrood
zwarte peper van de molen
Bereiding
1
Verdeel de schijfjes ganzenlever op vooraf gekoelde borden. Schik er mooi verdeeld kleine hoopjes gelei en konfijt rond.
2
Rooster de sneetjes brood. Snij ze in driehoekjes. Meng het zout en de peper. Verdeel het over afzonderlijke potjes.
3
Schik ze samen met het brood op de randen van de dessertborden en dien ze gekoeld op.
Bord met ganzenlever is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept