Flapjes met geitenkaas en kersen

6
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Snij de geitenkaasjes horizontaal in twee. Giet de kersen af.
  • 3 Ontrol het vel bladerdeeg en snij in 6 (zoals een taart). Leg een half kaasje in het midden van elke driehoek, kruid met peper en leg er 3 kersen op. Breng de drie punten van de driehoeken samen, voeg een takje rozemarijn toe en draai om de flapjes te sluiten.
  • 4 Leg het bakpapier van de deegverpakking op de ovenplaat, schik er de flapjes op en smeer ze in met het losgeklopte ei. Bak in 15 min. goudbruin in de oven.
  • 5 Dien warm of lauw op. Serveer met een slaatje.

Flapjes met geitenkaas en kersen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Pruimenflapjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Sapperdeflappen
40 min Snack
Bekijk recept
Flapjes met spinazie en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept