Zoek
Bladerdeegtaartjes met roerei
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 asperges
bieslook
boter of olie
6 eieren
50 g grijze garnalen
peper en zout
3 eetlepels room
8 voorgebakken bladerdeegtaartjes
Bereiding
1
Blancheer de asperges beetgaar in licht gezouten water en laat ze uitlekken.
2
Snij de punten eraf en de stengels in stukjes.
3
Verwarm de bladerdeegtaartjes in de oven.
4
Klop de eieren los met de room, wat peper en zout.
5
Bak de roereieren in wat boter of olie en schep de aspergestengels en de garnalen eronder.
6
Verdeel ze over de warme taartjes.
7
Versier met de aspergepunten en bieslook en serveer meteen.
Bladerdeegtaartjes met roerei is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Ham-aspergetaartje met salade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met pesto
Bekijk recept
Appel-bladerdeegtaartjes
15 min
Gebak
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en met honing gebakken ananas
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept