Zoek
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1. Giet 4 extra verse eieren, geklopt met zout, zwarte peper en geraspte muskaatnoot, in een steelpan met 25 g schuimende boter. 2. Roer constant en doe er 20 g fijngeraspte truffel bij zodra de eieren beginnen op te stijven. 3. Neem van het vuur en voeg 3 eetlepels dikke room toe. 4. Meng en verdeel alles over 12 vooraf opgewarmde mini-bladerdeeggebakjes. 5. Dien onmiddelli
Bereiding
Bereiding
1. Giet 4 extra verse eieren, geklopt met zout, zwarte peper en geraspte muskaatnoot, in een steelpan met 25 g schuimende boter.
2. Roer constant en doe er 20 g fijngeraspte truffel bij zodra de eieren beginnen op te stijven.
3. Neem van het vuur en voeg 3 eetlepels dikke room toe.
4. Meng en verdeel alles over 12 vooraf opgewarmde mini-bladerdeeggebakjes.
5. Dien onmiddellijk op.
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pitabroodjes en roerei met spinazie en feta
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koniginnenhapje met mosselen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept