Bladerdeeggebak met chavignol en appel

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in blokjes.
  • 2 Spreid het deeg uit en snijd er 4 rechthoeken uit.
  • 3 Verdeel er, op de onderste helft tot op 1 cm van de rand, de appel over.
  • 4 Leg hierop de twee delen van een in de hoogte doorgesneden kaasje zij aan zij.
  • 5 Bestrooi met vierkruidenmengeling.
  • 6 Plooi de bovenste helft erover en maak de randen dicht door ze samen te drukken.
  • 7 Maak met een mes ruitjes in de bovenkant.
  • 8 Smeer in met de losgeklopte dooiers en laat 25 tot 30 min. bakken in een warme oven (stand 6, 180°C).

Bladerdeeggebak met chavignol en appel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Baklava (noten-bladerdeeggebak)
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Peer
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Appelen
30-60 min -
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Grijze Garnalen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept