Zoek
Bladerdeeggebak met chavignol en appel
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eidooiers
4 geitenkaasjes (type chavignol), 60 g/stuk
4 (kleine) appels
2 schijven bladerdeeg
vierkruidenmengeling
Bereiding
1
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in blokjes.
2
Spreid het deeg uit en snijd er 4 rechthoeken uit.
3
Verdeel er, op de onderste helft tot op 1 cm van de rand, de appel over.
4
Leg hierop de twee delen van een in de hoogte doorgesneden kaasje zij aan zij.
5
Bestrooi met vierkruidenmengeling.
6
Plooi de bovenste helft erover en maak de randen dicht door ze samen te drukken.
7
Maak met een mes ruitjes in de bovenkant.
8
Smeer in met de losgeklopte dooiers en laat 25 tot 30 min. bakken in een warme oven (stand 6, 180°C).
Bladerdeeggebak met chavignol en appel is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Baklava (noten-bladerdeeggebak)
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Peer
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Appelen
30-60 min -
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Grijze Garnalen
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept