Bladerdeeg met rijst, gerookte zalm en venkel

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de basmatirijst en de wilde rijst afzonderlijk 25 minuten in gezouten kokend water.
  • 2 Laat zorgvuldig uitlekken en laat afkoelen.
  • 3 Maak de venkelbol schoon en behoud alleen het zachtste deel.
  • 4 Snij het in kleine blokjes.
  • 5 Spreid het bladerdeeg uit op een werkblad.
  • 6 Bedek het met een laag basmatirijst en vervolgens met wilde rijst.
  • 7 Doe er zout en peper bij.
  • 8 Verdeel daarover vervolgens de fijngesneden venkel en bedek met sneetjes gerookte zalm.
  • 9 Rol alles op en druk de ingrediënten goed aan. 1
  • 0 Schik de rollade op een bakplaat en smeer in met geklopt ei. 1
  • 1 Bak 30 minuten in een hete oven, stand 6-7 (200°C) tot het deeg goudbruin is.

Bladerdeeg met rijst, gerookte zalm en venkel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept