Knapperige garnalen met paprika’s en pimenton

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de geperste knoflook en de garnalen 3 tot 4 min. op een matig vuur en onder voortdurend roeren in een pan met 2 eetlepels olie. Haal uit de pan en houd warm.
  • 2 Bak nu de paprikablokjes 3 min. op een hoog vuur en voeg dan de tomaten, de pimenton, zout en peper toe.
  • 3 Laat 5 tot 10 min. sudderen op een zacht vuur tot de paprika zacht en de saus dik is.
  • 4 Doe er de garnalen en stengeluien bij en bak nog 1 min. verder op een zacht vuur. Bestrooi met kaasblokjes, roer voorzichtig om, kruid met peper, bestrooi met koriander en dien op.

Knapperige garnalen met paprika’s en pimenton is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenkoolsalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pimentón-courgettehapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige cake met chorizo
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Queso De Cabra Con Pimenton
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept