Kleine kipterrines met kerrie

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Doe de rozijnen in een kom en zet ze onder kokend water.
  • 3 Bak de fijngesneden ui op zacht vuur in een kleine pan met de olie, dek af en laat 5 min. fruiten.
  • 4 Snij, ondertussen, de kipfilets in blokjes en doe ze in de beker van de hakmolen. Los het half bouillonblokje op in 15 cl warm water en giet op de kip. Voeg de eieren, de room en het kerriepoeder toe, pureer tot een gladde massa. Voeg de peterselie of koriander toe, de ui en de uitgelekte rozijnen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Smeer de vormen van een muffinblik lichtjes in met boter en verdeel er de bereiding over. Bak 15 min. in de oven.
  • 6 Laat volledig afkoelen.
  • 7 Dien koud op met de mangochutney en een slaatje.

Kleine kipterrines met kerrie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept