Kipfilethoorntjes met kerriesalade

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren hard, pel ze en prak ze fijn.
  • 2 Snij de bleekselder en de halve abrikozen heel fijn.
  • 3 Voeg kerriepoeder en kokosrasp toe aan de mayonaise, roer alles door elkaar en voeg dan de fijngesneden dadels en het eiermengsel toe.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Leg op elk plakje kippenwit een lepel van de mengeling en rol op tot hoorntjes.

Kipfilethoorntjes met kerriesalade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Naansandwich met kerriesalade en ei
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Frisse Kip-Kerriesalade
20-30 min -
Bekijk recept
Kip-Kerriesalade Met Perzik
10-20 min -
Bekijk recept