Zoek
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
5 abrikozen
2 stengels bleekselders
4 eieren
3 eetlepels geraspte kokos
1 eetlepel kerriepoeder
200 g kippenwit met tuinkruiden
3 eetlepels mayonaise light
6 ontpitte dadels
1 snuifje peper
1 snuifje zout
Bereiding
1
Kook de eieren hard, pel ze en prak ze fijn.
2
Snij de bleekselder en de halve abrikozen heel fijn.
3
Voeg kerriepoeder en kokosrasp toe aan de mayonaise, roer alles door elkaar en voeg dan de fijngesneden dadels en het eiermengsel toe.
4
Breng op smaak met peper en zout.
5
Leg op elk plakje kippenwit een lepel van de mengeling en rol op tot hoorntjes.
Kipfilethoorntjes met kerriesalade is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Naansandwich met kerriesalade en ei
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Frisse Kip-Kerriesalade
20-30 min -
Bekijk recept
Kip-Kerriesalade Met Perzik
10-20 min -
Bekijk recept