Zoek
Gegrilde asperges, aïoli met basilicum
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 potje (125 g) halfvolle yoghurt
1 eetlepel basilicum, fijngehakt
2 eetlepels citroensap
750 g groene asperges
2 teentjes look
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels parmezaankrullen
4 sneetjes rauwe ham
Bereiding
1
Verwarm de barbecue of de grill voor.
2
Aïoli met basilicum: meng in een kom de mayonaise met de yoghurt, de look, het citroensap en de basilicum. Zet opzij.
3
Rijg de asperges aan 2 spiesjes. Smeer de asperges met een penseel in met olijfolie.
4
Laat ze 3 tot 4 minuten aan elke zijde grillen.
5
Laat de sneetjes rauwe ham 1 minuut grillen. Breek ze in chips.
6
Verwijder de spiesjes. Verdeel de asperges over de borden met de chips van rauwe ham en parmezaankrullen. Dien op met de aïoli met basilicum.
Gegrilde asperges, aïoli met basilicum is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Meloensoep met basilicum
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min
Snack
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min
Nagerecht
Bekijk recept