Gegrilde asperges, aïoli met basilicum

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de barbecue of de grill voor.
  • 2 Aïoli met basilicum: meng in een kom de mayonaise met de yoghurt, de look, het citroensap en de basilicum. Zet opzij.
  • 3 Rijg de asperges aan 2 spiesjes. Smeer de asperges met een penseel in met olijfolie.
  • 4 Laat ze 3 tot 4 minuten aan elke zijde grillen.
  • 5 Laat de sneetjes rauwe ham 1 minuut grillen. Breek ze in chips.
  • 6 Verwijder de spiesjes. Verdeel de asperges over de borden met de chips van rauwe ham en parmezaankrullen. Dien op met de aïoli met basilicum.

Gegrilde asperges, aïoli met basilicum is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept