1 Hak de ui fijn en fruit deze met de geperste knoflook in wat olijfolie.
2 Voeg de bonen met een beetje nat uit het blikje en de uitgelekte maïs toe en warm het geheel door.
3 Snij de komkommer in blokjes, schil de avocado's, neem ze van de pit, snij het vruchtvlees in blokjes en schep dit alles bij de bonen.
4 Hak peterselie en koriander fijn en schep van elk 2 eetlepels door het bonenmengsel.
5 Breng het met wat peper en cayennepeper op smaak. Meng de (grof) geraspte kaas ook door het mengsel.
6 Bak de tortilla's snel, vul ze met het mengsel en rol ze op. Leg de tortilla's op een ovenvaste schaal, bestrijk ze met zure room en wat salsasaus en strooi er geraspte kaas over.
7 Laat de kaas onder de grill in korte tijd smelten. Serveer de tortilla's op ijsbergsla, met salsasaus en een tomatensalade.
Gegratineerde kaastortilla's is een recept van Delhaize