Gevulde eieren met zalm

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren gedurende 9 min. in kokend water. Pel de eieren. Verwijder de dooiers en plet ze met een vork.
  • 2 Hak met de keukenrobot 2 sneden zalm fijn en snij de twee andere sneden in dikke repen.
  • 3 Pers een halve citroen.
  • 4 Meng zorgvuldig de eierdooiers, de fijngehakte zalm, de room, het citroensap, enkele druppels Tabasco en een mespuntje zout: de bereiding moet glad en homogeen zijn.
  • 5 Vul het wit van de eieren met de bereiding.
  • 6 Was het stuk komkommer en snij het in fijne schijfjes.
  • 7 Bedek daarna de bodem van een vooraf ijsgekoelde dienschotel.
  • 8 Leg daarop de gevulde eieren en versier ze met de zalmeitjes en de in hoorntjes gerolde zalmrepen.
  • 9 Versier de schotel met fijngehakte dille en dien goed koel op met geroosterd broodkruim.

Gevulde eieren met zalm is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept