Krabtorentje met exotische vruchten

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de avocado's in de lengte in twee en verwijder de pit. Haal het vlees eruit met een lepeltje en doe het in een kom, samen met vier eetlepels water en het sap van een limoen. Mix tot een coulis. Doe er zout en peper op en zet opzij.
  • 2 Laat de krab zorgvuldig uitlekken en verwijder de eventuele stukjes kraakbeen. Doe in een kom.
  • 3 Schil de mango en snij hem in blokjes van ongeveer 5 mm zijde. Meng met de krab en doe er zout en peper bij.
  • 4 Maak een spiesje klaar met afwisselend bolletjes exotisch fruit die je lepelt uit de papaja, de ananas en de watermeloen.
  • 5 Schik op elk bord een portie krab die je vorm geeft met een uitsteekvorm. Leg daarop enkele blaadjes mesclun en leg het fruitspiesje erbij. Giet daarrond een scheutje avocadocoulis en dien heel koel op met volkorenbrood.

Krabtorentje met exotische vruchten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept