Gazpacho van kiwi Gold met Pide en Ganda ham

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het Turks brood in 4 en snij het horizontaal door.
  • 2 Bak het Turks brood in een pan met olijfolie en besmeer ze met geitenkaas.
  • 3 Beleg de broodjes met Ganda ham en garneer met Rucola.
  • 4 Giet de soep in diepe borden en doe er een scheutje olijfolie bij.
  • 5 Garneer met wat frambozen en leg het Turks brood ernaast.
  • 6 Voor de koude soep: Mix de kiwi, rode ui, komkommer, gele paprika, Granny Smith appel, knoflook, azijn, olijfolie, wit brood, zout en peper. Doe er water bij tot het sap de gewenste dikte heeft. Wrijf de soep eventueel door een zeef. Voor de koude soep: Mix de kiwi, rode ui, komkommer, gele paprika, Granny Smith appel, knoflook, azijn, olijfolie, wit brood, zout en peper. Doe er water bij tot het sap de gewenste dikte heeft. Wrijf de soep eventueel door een zeef.

Gazpacho van kiwi Gold met Pide en Ganda ham is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept