1 Snij het Turks brood in 4 en snij het horizontaal door.
2 Bak het Turks brood in een pan met olijfolie en besmeer ze met geitenkaas.
3 Beleg de broodjes met Ganda ham en garneer met Rucola.
4 Giet de soep in diepe borden en doe er een scheutje olijfolie bij.
5 Garneer met wat frambozen en leg het Turks brood ernaast.
6 Voor de koude soep: Mix de kiwi, rode ui, komkommer, gele paprika, Granny Smith appel, knoflook, azijn, olijfolie, wit brood, zout en peper. Doe er water bij tot het sap de gewenste dikte heeft. Wrijf de soep eventueel door een zeef. Voor de koude soep: Mix de kiwi, rode ui, komkommer, gele paprika, Granny Smith appel, knoflook, azijn, olijfolie, wit brood, zout en peper. Doe er water bij tot het sap de gewenste dikte heeft. Wrijf de soep eventueel door een zeef.
Gazpacho van kiwi Gold met Pide en Ganda ham is een recept van Delhaize