Mosselen met bier en room

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdoe de peterselie van de steeltjes.
  • 2 Schil en hak de ui. Fruit de fijngehakte ui in hete boter in een pan met dikke bodem, tot hij mals is maar nog niet gekleurd.
  • 3 Voeg het bier, het laurierblad en de mosselen eraan toe. Strooi peper over de pan en leg het deksel ero
  • 4 Laat koken op een hevig vuur en schud ondertussen de kookpot. Haal de pan van het vuur wanneer al de mosselen open zijn.
  • 5 Giet de room over de mosselen, meng goed en schep uit op een warme dienschotel. Versier met takjes peterselie en dien lekker warm op met een sneetje roggebrood.

Mosselen met bier en room is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept