Zalmcarpaccio met groene appel

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers de limoen en doe het sap in een kom met de in heel kleine blokjes gesneden appel (ongeschild). Voeg de fijngesnipperde ui toe, een twaalftal fijngesneden stengels bieslook en de roze peperbolletjes. Kruid met peper en zout, meng goed en dek af. Laat minstens 1 uur rusten in de koelkast.
  • 2 Verdeel de zalm over de borden, kruid met peper en zout en schik wat appelsalsa in het midden. Overgiet met een scheutje olijfolie, werk af met enkele bieslookstengels en dien onmiddellijk op.
  • 3 Serveer met de resterende salsa, een flesje olijfolie en grissini.

Zalmcarpaccio met groene appel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Bart van Olphens zalmcarpaccio
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met gember
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Dressing Voor Zalmcarpaccio
0-10 min -
Bekijk recept