Quiche met raketsla en ricotta

3
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Stoof de fijngesnipperde prei in de olie in een sauteerpan met deksel gedurende 10 minuten.
  • 3 Klop, ondertussen, de eieren los met de garde in een kom. Roer ricotta en parmezaan erdoor en breng op smaak met peper en zout. Leg het deeg in een grote taartvorm.
  • 4 Doe de grofgehakte raketsla bij de prei in de pan, meng 2 min., en schep alles bij in de kom. Meng en breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Verdeel de bereiding over de taartbodem, strijk even glad en bak 30 min. in de oven.
  • 6 Dien warm op met een tomatenslaatje als voor- of hoofdgerecht.

Quiche met raketsla en ricotta is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept