Vers slaatje met Indische smaken

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak alle salades en de munt (afristen) schoon, meng ze. Schil de aubergine, snij hem in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes.
  • 2 Snij in blokjes van ongeveer 5 mm en doe het citroensap erover. Laat 5 min. slinken met de olie en het teentje look.
  • 3 Doe er zout en peper op, voeg bij de salade. Snij de tomaten in reepjes, waarbij je eerst de harde kern verwijdert.
  • 4 Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij de rest in blokjes. Doe bij de salade met de andere ingrediënten.
  • 5 Maak de saus klaar door de yoghurt, de komijnzaadjes en de tandoorikruiden te mengen. Verdeel net voor het opdienen over de salade.

Vers slaatje met Indische smaken is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Gebakken schol met vers fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept