Salade van veldsla en poon

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kuis, was en zwier de veldsla droog.
  • 2 Bak het pijnappelzaad in een pan met anti-kleeflaag 30 sec. goudbruin zonder boter of olie. Neem een penseel en bestrijk de poonfilets en de st.-jakobsvruchten met olijfolie, strooi er veel peper op en laat 2 min. aan weerszijden braden in de pan. Strooi er aan het einde van de braadtijd zout op.
  • 3 Meng het citroensap, de rest van de olijfolie, de hazelnotenolie, zout en peper. Verdeel de veldsla over de borden. Leg op elk bord twee poonfilets en twee st.-jakobsvruchten.
  • 4 Besprenkel alles met vinaigrette, bestrooi met pijnappelzaad en bieslook en dien lauw op.

Salade van veldsla en poon is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Rode poon met gestoofde sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Lauwe salade van rode poon, courgettes en gedroogde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode poon
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept